Aktuálne trendy v potravinovom práve 2022

Úvod

V dňoch 15. až 17. júna 2022 sa v hoteli Zochova chata**** uskutočnila II. vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou pre právnu a potravinársku prax "AKTUÁLNE TRENDY V POTRAVINOVOM PRÁVE 2022". 

Odborníci z akademickej, súdnej, potravinárskej praxe, ale aj zástupcovia štátnych inštitúcií zo Slovenska a Českej republiky diskutovali o aktuálnych témach potravinového práva so zameraním na úradné kontroly potravín, aktuálnu potravinársku legislatívu, chránené označenia pôvodu, ale aj o aktualitách v potravinovom informačnom práve.

Napísali o nás

"Chcem sa poďakovať za vynikajúcu konferenciu a atmosféru na nej. Bolo to príjemné stretnutie s ľuďmi v danej oblasti a konferencia sa vydarila po každej stránke."

prof. Ing. Jozef Golian, Dr.

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

"Konferencia Aktuálne trendy v potravinovom práve 2022 bola od začiatku do konca výborne zorganizovaná, zaujímavá témami, výberom prednášajúcich a vysokou kvalitou ich príspevkov. Pomyslenou "čerešničkou na torte" bol skvelý spoločenský večer spojený s krstom publikácie Potravinové právo. Teším sa na ďalší ročník."

Ing. Eva Forrai

Slovenský zväz spracovateľov mäsa

"Ďakujeme veľmi pekne za organizáciu tejto konferencie, ktorej úroveň z roka na rok rapídne rastie a tiež aj za možnosť zúčastniť sa na nej. Je to skvelá myšlienka, že sa na jednej pôde môžu stretnúť všetci aktéri zapojení do potravinového práva ako podnikatelia, výrobcovia, dodávatelia, odberatelia, právnici, legislatívci, sudcovia, inšpekčné orgány, atď. - spojiť tak praktickú, teoretickú i legislatívnu stránku. Myslím si, že zdieľanie pohľadov a odborné diskusie môžu prispieť k skvalitneniu celého odvetvia ako takého. Držím Vám palce a prajem veľa úspechov s týmto projektom - som presvedčená, že má budúcnosť."

Monika Kormošová

Advokát

SOUKENÍK - ŠTRPKA, s.r.o.